FAQ

Oenolia Cosmetics

FAQ


Hvilke fordele er der ved jeres produkter?
Ved at kombinere brugen af vores kosmetik som beskrevet i vores hudpleje guide, er du sikker på at optimere vores produkters effektivitet.

– Dagcremen giver dig en umiddelbar følelse af komfort. Ud over sine anti-aging og antioxidante egenskaber, fugter og beroliger den huden og efterlader den fast og blød, hele dagen lang.

– Natcremen har en højere koncentration af aktive ingredienser fordi cellerne regenerere om natten. Cremen regenererer, giver fugt og fortykker elastin og kollagen fibre.

Er jeres produkter organiske?
Nej, med organiske produkter vil det ikke være muligt for os at give dig stabilitet og anti-mikrobielle beskyttelse. Vi har truffet beslutningen om at tilbyde dig produkter, der er sunde, stabile, afprøvede og sikre.

Indeholder jeres produkter parfume?
Ja, i små mængder.

Er produkterne allergi testet?
Et kosmetisk overvågningssystem er blevet oprettet for at registrere eventuelle bivirkninger vedrørende de produkter såsom hudirritationer eller allergiske reaktioner. Til dato er der ikke observeret nogen bivirkninger for Oenolia produkter.

Hvad er holdbarheden på produkterne?

Åbnet har produkterne følgende holdbarhed:

– Dagcreme: 6 måneder
– Natcreme: 9 måneder

Hvad er varigheden på produkterne?
I gennemsnit har produkterne følgende varigheder:

Vores Dagcreme og Natcreme (50 ml): ca. 3 måneder.

Hvor lang tid går der inden produkterne begynder at virker?

– Du vil fra første påføring føle den beroligende og fugtgivende effekt af cremen, der straks vil give din hud en behagelig og smidig følelse..

– Bruger du både dag- og natcremen vil du allerede i 2.uge kunne se en forskel i aldringstegnene.

Kan mænd bruge Oenolia produkter?
Selvfølgelig! Vore produkter er anvendelige til alle hudtyper, så skulle en mand ønske at bruge dem, så kan han sagtens det, specielt med tanke på at duften ikke er særlig stærk.

Hvornår kan jeg begynde med at bruge jeres produkter?

En ung kvinde kan begynde at bruge produkterne efter ungdomsårene. Vi anbefaler kvinder at begynde at beskytte deres hud mod eksterne faktorer såsom forurening og solen meget tidligt.

Hvilke andre aktive ingredienser er der i jeres produkter?
De andre aktive ingredienser, der anvendes i vore cremer er:: Chlorella vulgaris ekstrakt (grøn mikroalger) canaliculata Pelvetia ekstrakt og vitamin E-derivat.. Disse aktive ingredienser giver en regenerende effekt (reparation, anti-aging), og giver huden en følelse af komfort (fugt, blødhed, relief).

Indeholder jeres produkter parabener?

Ja, mange formler skal beskyttes mod bakterier, således at de kan anvendes i alle klimaer og over flere måneder. Dette er et sikkerhedskrav for forbrugerne i hele varigheden af produktets anvendelse, selv om glasset er efterladt åben, og cremen påføres med fingrene. Oenolia bruger syntetiske konserveringsmidler anerkendt af europæiske videnskabelige myndigheder og i lave doser (mindre end 1%).

På grundlag af uafhængige videnskabelige undersøgelser, der påviste, at parabener er uskadelige med hensyn til menneskers sundhed og for miljøet, har Europa-Kommissionen anbefalede deres anvendelse som konserveringsmidler i kosmetik. Desuden har American Cancer Society ikke fundet nogle beviser på at parabener kan være en risikofaktor i udviklingen af brystkræft.

Hvad er forholdet mellem Oenolia og vin?
Oenolia hudplejeserie indeholder noget dyrebart: polyphenoler fra vindrue kerner. Polyphenoler findes også i vin. Hvem er bedre til at tilbyde dig en hudplejeserie med den mest kraftfulde antioxidant i planteverdenen end vin specialister i partnerskab med et større laboratorium?

Hvad hvis jeg ikke er tilfreds?

Oenolia og vore eneforhandlere giver dig fuld tilfredshed eller pengene retur garanti indenfor 30 dage.